containerverhuur Wachtebeke

Ook een container huren?

Een container huren mag geen rocket science zijn. Eenvoudige en snelle containerverhuur: daar mikken we op.

Eenvoudig want in slechts 3 simpele stappen heb je al een ABSORB-container gehuurd. Geen verrassingen op het einde van de rit; transparante prijzen en duidelijke afspraken zijn onze norm.

Snel kunnen leveren op een aanvraag is belangrijk voor de voortgang van de verbouwing. Wij begrijpen hoe essentieel een efficiënte plaatsing, levering of ophaling van container is.

huren zonder borg
in Wachtebeke, ook op weekend
transparante all-in prijzen
Offerte Containerverhuur in 1 minuut!

Vraag een offerte aan
en huur uw afvalcontainer

Offerte aanvragen

U heeft vragen?

Vind je niet meteen een antwoord op je vragen over onze containerverhuur? Neem even contact op en wij helpen u meteen vinden wat u zoekt.

Bekijk de meest gestelde vragen

Snel en eenvoudig uw container huren in Wachtebeke

Container huren in Wachtebeke? Container.be levert containers in heel Oost-Vlaanderen. Container.be biedt u een ruim aanbod aan afvalcontainers in alle maten. Via onze website kunt u eenvoudig en snel uw container huren.

Bestel telefonisch of online
Als u vandaag uw container bestelt, wordt de container gewoonlijks morgen geleverd. Wenst u uw container vandaag nog geleverd te hebben? Bel ons dan zeker op zodat onze medewerkers u snel kunnen helpen. Wij plaatsen de container dan op het afgesproken adres.

Verschillende soorten containers
Bij Container.be kunt u verschillende soorten containers huren in Wachtebeke. Welke afmetingen we aanbieden kunt u raadplegen op de pagina afvalcontainers. De containers zijn te huren in verschillende formaten zoals 5 m3, 8 m3, 10 m3 of groter. Indien u niet weet welke maat u moet kiezen kunt u advies vragen aan onze medewerkers.

Wilt u meer te weten komen over onze containerverhuur of hoe u online uw container kunt huren in Wachtebeke? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast kunt u al uw vragen over een container huren in Wachtebeke richten aan de klantenservice via onze website. En uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via: 09 232 35 00.

Sorteerplicht

Het is onze plicht als afvalstoffeninzamelaar al onze klanten te informeren over de sorteerplicht. Concreet houdt dit in dat elke afvalstoffenproducent (zowel bedrijven als particulieren), het afval zo veel mogelijk dienen te sorteren aan de bron. Op die manier kan elke afvalstof apart ingezameld en verwerkt worden en dragen wij allen ons steentje bij aan een betere leefomgeving.
Meer informatie hierover is te vinden op de website van OVAM Vlaanderen.

We begrijpen uiteraard dat het niet altijd mogelijk is om alle afvalstoffen steeds apart in te zamelen. Zo kunnen er bijvoorbeeld door plaatsgebrek niet altijd voldoende containers voorzien worden om het afval te kunnen scheiden bij de bron. Een andere reden hiervoor kan zijn dat van een bepaalde afvalstof er een te kleine hoeveelheid is om hiervoor een aparte container te moeten voorzien. In zo’n geval kunnen bepaalde afvalstoffen gecombineerd worden in één container mits wij hiervan op de hoogte worden gebracht en er doorgegeven wordt welke van deze afvalstoffen gecombineerd zullen worden. Afhankelijk van de herkomst van het afval, zal u dan een container nodig hebben voor bouw- en sloopafval of bedrijfsrestafval.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen over onze containerverhuur.

Hoe snel leveren jullie een container aan?

Bij dringende gevallen neem je best telefonisch contact op. Zo kunnen wij snel en gepast handelen. Soms is dezelfde dag plaatsen nog mogelijk, in andere gevallen plaatsen we de container de volgende dag. Altijd zo snel mogelijk, daar kan je van op aan.

Hoe kan ik een container bestellen?

Op 3 manieren: telefonisch, via mail of via de website. Bij bestellingen via de website nemen we altijd even contact op om te bevestigen.

Leveren jullie ook op weekend?

Wij leveren ook op zaterdag. Op zon- en feestdagen zijn is onze containerverhuur gesloten.

Hoe kan ik mijn container laten ophalen?

Simpel: een telefoontje of een mailtje en wij komen er aan.
Bekijk alle meest gestelde vragen

Waarom Container.be?

U vraagt, wij draaien

Wat u ons ook voor de voeten werpt, wij beantwoorden aan al jouw vragen. Neem simpelweg contact op bij speciale vragen over containerverhuur.

Stipte containerverhuur in Wachtebeke

Geleverd volgens afspraak, seintje vooraf bij vertrek van de chauffeur: we doen alles om het plaatsen en weghalen in Wachtebeke efficiënt te maken.

Zorgvuldige medewerkers

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom houden wij alles heel transparant. Meedenken met de klant hoort ook bij onze containerverhuur.

Eenvoudig en snel

Met slechts enkele klikken kunnen bezoekers moeiteloos een afvalcontainer aanvragen, waardoor het proces van huren probleemloos verloopt.

Eenvoudig en snel een container huren
Vragen? Contacteer ons!